Jan B + Rii

12jun - door Netty Gelijsteen - 2 - Over kunst
Jan B: Muziek als taal mag nooit verloren gaan. Amsterdam 16 april 2016
28 april 2016 in ontvangst genomen door Rii.

2 gedachten over “Jan B + Rii”

  1. Mijn Votive Talisman maakt deel uit van de uitstalling op mijn schouw. Het staat tussen verschillende kleine spulletjes zoals gebruiksvoorwerpen, sier- en kunstwerken, speelgoed; een klok, radio, luxe theekop, een aardappel van Delfts blauw, vaasje met giraf, eigen kunst op plankjes. Er tussenin ligt een stemvork. En helemaal links op de schouw een installatie met vogeltjes, van beeldjes en portretjes op hout van een memory spel. Op een wit schaaltje van keramiek. En heet Greenlight.

    Greenlight doet mij peinzen over ‘koesteren’ en ‘willen bewaren’, en wijst mij erop dat ikzelf niet teveel moet blijven dralen. Het ondersteunt me daarbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *