S. + Jos

12jun - door Netty Gelijsteen - 2 - Over kunst

Een video van Jos.

S.: Ik wil af van mijn onzekerheid, me niet laten beperken. Amsterdam 17 april 2016
20 mei 2016 in ontvangst genomen door Jos.talisman Jos

2 gedachten over “S. + Jos”

  1. Ik heb de talisman in de schaal gelegd waar ik waardevolle voorwerpen uit mijn leven bewaar. Af en toe pik ik het op om er mee te spelen. Of ik het vasthoud of niet, er is een band ontstaan met dit gestolde moment uit het leven van iemand anders. Ik verbeeld mij dat ik de persoon kan voelen die er achter zit, het lijkt wel een telepathisch contact, maar helaas zonder reactie.
    Netty heeft op de talisman geschreven dat deze persoon tegen haar heeft gezegd: ‘Ik wil af van mijn onzekerheid’.
    Veel goede raad, medeleven, vragen en andere gedachten borrelen in mij op, maar die zijn zinloos. Wat blijft is het gevoel van verbondenheid en het verlangen deze persoon te ontmoeten en te ervaren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *